About Me

My Photo
Sabah, Malaysia
I'm nobody. Not perfect. Like to be loved. Straight. Normal. Just want to share some stories in my life. Blog is like my diary. :)

Followers

Thursday, 31 May 2012

Sertai Konsert Kenangan Sudirman.

Allahyarham Sudirman, penghibur nombor 1 Asia. Memeriahkanlah bersama selebriti-selebriti di Konsert Kenangan Sudirman. #AkuSudirmanSertailah Konsert Kenangan Sudirman.

Irama dan Lagu, tidak dapat dipisahkan. Begitu juga Sudirman dan Malaysia.

Lagenda seni tanahair, Allahyarham Sudirman adalah di antara bintang kelahiran Malaysia yang telah menempa nama di dalam dunia hiburan tempatan dan antarabangsa serta terukir kekal di hati ribuan peminatnya sehingga hari ini.

Sempena kempen AKUASUDIRMAN, Astro dengan bangganya ingin meraikan nostalgia ini dengan lagu dan program-program menarik termasuk filem Hoore Hoore yang menampilkan seleksi karya muzik beliau yang tiada tandingan.

Sertai kami di dalam Konsert Kenangan Sudirman bertempat di Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur Cheras pada pukul 9.00mlm pada 3 Jun 2012.

3 comments:

sHaR!Na eLyaNa said...

followed hye sha dtg dr http://www.lidarahim.com/2012/06/pengumuman-10-pemenang-saguhati-rm150.html tahniah dpt hadiah saguhati :)

Lida Rahim said...

haaa akak baru nak terjah.. td sempat terjah sharina jer hehe.. tq sharina

ok jom ke blog akak ye

TiQa cHaN said...

terima kasih dah singgah sini :D